Om GearBoks

Vi har en mission

GearBoks er et udspring fra SOUNDBOKS community på Facebook efter vi hurtigt blev forelsket i kulturen omkring SOUNDBOKS.

Vores drøm er at kunne hjælpe SOUNDBOKS brugere med at opnå en større glæde og endnu federe oplevelser.

Derfor er vores mission, at levere kvalitetsbevidste og suveræne produkter til SOUNDBOKS universet.

Vi kalder det selv: et konstruktivt bidrag til det veletablerede brand og den positive kultur omkring SOUNDBOKS.

Fra vores egen SOUNDBOKS ved vi, hvor stor en forskel det gør, at kunne oplade sin mobiltelefon; hvor man vil, hvornår man vil.

Mads Bach Laursen
Mads Bach Laursen

Jeg sidder med det fulde ansvar for GearBoks, og det er mig, som kommer til at hjælpe dig på vej til gode oplevelser. Derfor kan det sommetider blive nogle sene aftener. Jeg elsker det!

Det tror jeg, er hvad der skal til, for at kunne hjælpe passionerede SOUNDBOKS brugere og give mit bidrag til at deres hobby bliver sjovere og at de får nogle ligeså gode SOUNDBOKS oplevelser som jeg selv.

At give gode oplevelser, er noget som ligger mig meget nært. Hele mit liv har min tilgang været at hjælpe mennekser og finde metoder til at udnytte mit fulde potentiale. Det hele startede i min 11 års alder med at drive mobildisko, hvor jeg havde styr på alt fra lyd, lys og DJ.

Derudover er jeg utrolig langsom til at komme ud af sengen om morgenen, men til gengæld når jeg først er oppe, så jeg 100% vågen og klar til dagen.

I 2021 blev jeg udlært elektriker, hvilket har givet mig høj viden inden for vores produkter. Du kan læse mere om mig i artiklerne neden for.

Artikler jeg medvirker i:
Lokaltindblik.dk - Elektriker udlært med topkarakter og medalje
Lokaltindblik.dk - Brødre på 17 og 19 har åbnet eget mobildiskotek
Nordjyske.dk - Mads og Nicolas opfandt et muligt hit: Men så kom corona
Nordjyske.dk - Tre kandidater i opløb om årets iværksætterpris

 

Du kan for hurtig ekspedition kontakte mig personligt ved brug af nedenstående kontaktformular. Jeg bestræber mig på at svare, så snart jeg får en notifikation på min mobil.

Alternativt kan du sende en mail på mads@gearboks.dk.

Jeg brænder virkelig for det her. Så kontakt mig, hvis du har et spørgsmål.